Over Biobestrijding

Biobestrijding is een handelsnaam van Citeq BV. Dit bedrijf is in de jaren tachtig opgericht door Kees van der Graaf en Betty Goedewaagen. De afgelopen decennia is Citeq uitgegroeid tot een autoriteit in het produceren van mijten en insecten welke worden gebruikt in o.a. de farmaceutische industrie.

De afgelopen jaren zagen we vanuit de tuinbouw steeds meer vraag naar biologische bestrijdingsmiddelen ontstaan. Omdat er binnen Citeq veel ervaring aanwezig is bij het kweken van mijten werd er besloten om een eigen kweek op te zetten voor de productie van roofmijten. De roofmijt die we nu onder de vlag van Tryptomera kweken heet Hypoaspis miles en wordt ingezet tegen onder andere trips en bloedluis.  Tryptomera richt zich op de zakelijke klanten en levert wekelijks miljoenen roofmijten aan professionele kwekers uit.

Naast de professionele kwekers bestelden ook steeds meer particuliere klanten in onze webshop. Bovendien wordt ons vaak de vraag gesteld of we ook oplossingen hebben tegen, spint, bladluis en wolluis. Omdat deze vraag steeds vaker gesteld werd is er besloten om een webwinkel op te richten speciaal voor de particuliere klanten, genaamd Biobestrijding.nl. In deze webwinkel bieden we oplossingen aan tegen de eerder genoemde plagen en hanteren we kleinere verpakkingen, waardoor de inzet al vanaf een paar vierkante meter mogelijk is.

Heeft u vragen over ons bedrijf en of producten, dan kunt u ons via de mail info@biobestrijding.nl, telefonisch 050-2053391 of via het contactformulier bereiken:

    We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren en voor advertentiedoeleinden. Door op deze website te browsen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

    Product toegevoegd aan winkelwagen

    Continue shopping View Cart