Over Biobestrijding

Natuurlijk evenwicht is de stabiliteit van je omgeving. Alles werkt gezamenlijk voor één en dezelfde balans. Wij van Biobestrijding geloven niet alleen in een dergelijk evenwicht voor de natuur, maar ook voor de mens! Wij willen meer mensen bewust maken dat er een alternatief is voor het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Want een natuurlijk evenwicht en dus een beter milieu, doen we niet voor onszelf of elkaar, maar voor onze toekomst!

De afgelopen jaren zagen we steeds meer vraag naar biologische bestrijdingsmiddelen ontstaan. Daarom hebben wij besloten om een eigen kweek op te zetten voor de productie van o.a. roofmijten. De roofmijt die we nu kweken heet Stratiolealaps Scimitus voorheen de Hypoaspis miles en wordt ingezet tegen onder andere trips en bloedluis. Naast het leveren aan de professionele kwekers, levert Biobestrijding ook aan particuliere klanten via onze webshop.

Wij besloten uiteindelijk om ook te voldoen in de bestrijding van andere plaaginsecten. Wij voorzien ook in de biologische bestrijding van insectenplagen zoals spint, bladluis en wolluis. In onze webwinkel bieden we dus niet alleen oplossingen tegen de verschillende plaaginsecten, maar hanteren we ook kleinere verpakkingen aan die geschikt zijn om thuis te gebruiken. Hierdoor is de inzet al vanaf een paar vierkante meter of bepaald aantal planten mogelijk!

Heeft u vragen over ons bedrijf en of producten, dan kunt u ons bereiken via de mail info@biobestrijding.nl of telefonisch 050-2053391.

Houd de laatste ontwikkelingen bij, door ons te volgen op Facebook, Twitter en Instagram.
Ook kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief!

Bodemtemperatuur
Junikever
Meikever bestrijden

Shopping cart

close